ESSILOR - O GAMĂ COMPLETĂ DE LENTILE DEDICATE VEDERII FIECĂRUIA
PRELUAȚI CONTROLUL ASUPRA PROPRIEI VEDERI

INSPIRATE DE VIATA DUMNEAVOASTRĂ

80% din informaţiile pe care le primiți ajung prin intermediul ochilor, iar 40% din activitatea creierului este dedicată vederii. Acesta este motivul pentru care lentilele
de înaltă calitate sunt atât de importante și de aceea Essilor se străduieşte mereu să abordeze toate aspectele complexe ale vederii.

CRIZAL

Alegeți Crizal pentru lentila dumneavoastră pentru a obține în final o lentilă mai bună. Un tratament care îmbunătățește vederea precisă și vă protejează lentilele de inamicii vederii clare.

LENTILELE AVA

Oferiți ochilor precizia pe care o merită. Cu opțiunea AVA™, sistemul de calcul al lentilelor acum vizează prescripția de 0.01D în fiecare punct de optimizare AVA™ de pe lentilă.

OPTIFOG

Sistemul unic anti-aburire al lentilelor Optifog combină două tehnologii patentate: tratamentul Optifog pentru lentile și o lavetă textilă inteligentă cu molecule anti-aburire care activează puterea lentilelor Optifog.

CREATE CU CELE MAI AVANSATE TEHNOLOGII

Cercetătorii noștri adună informații despre dumneavoastră referitoare la fiziologie, biometrie și comportament; se determină caracteristicile care sunt în conformitate cu nevoile vizuale şi posturale ale fiecărei persoane. Acest lucru se realizează într-un mod multi-senzorial prin tehnici digitale cum ar fi realitatea virtuală 3D şi simulări.

VARILUX

Varilux este un design de lentilă corectoare varifocală. Asta înseamnă că, spre deosebire de lentilele monofocale, puteți vedea fără efort la distanță, aproape și la orice distanță intermediară. Pentru persoane peste 45 de ani.

EYEZEN

Design de lentile corectoare monofocale. Reduce senzația de ochi obosiți după o folosire îndelungată a ecranului – bucurați-vă de o viață conectată, ochii nu vor mai obosi.

TRANSITIONS

Combinați tehnologia Transitions light intelligent pentru o vedere fără efort. Prin optimizarea cantității de lumină pe care ochii o primesc, tehnologia Transitions light intelligent ajută la reducerea luminii puternice, scade oboseala oculară și efortul.

EYE PROTECT SYSTEM

Cu Eye Protect System aplicat, lentila vă ajută să vă protejați ochii de lumina albastră dăunătoare și de razele UV în fiecare zi.

ESSILOR SUN

Cu lentilele de soare, ochelarii dumneavoastră beneficiază de cea mai bună protecție UV când sunteți în aer liber. Disponibile într-o gamă largă de nuanțe pline de culoare, cu tehnologii polarizate și oglinzi.

NE DORIM SĂ UITAŢI CĂ PURTAŢI OCHELARI

Înainte de lansarea celor mai noi inovaţii în domeniul lentilelor, sunt efectuate teste împreună cu persoane care poartă ochelari, pentru a ne asigura că performanţa lentilelor corespunde cu ceea ce aveţi nevoie şi cu stilul de viaţă. Pentru că singura dovadă a avantajelor pentru client vine chiar de la clienţi, iar Essilor efectuează constant încă din 2004, teste pentru mărcile sale cele mai cunoscute Varilux, Crizal şi Xperio înainte de a le scoate pe piaţă.