HOYA - Partenerul dumneavoastră de afaceri
Dedicat misiunii de a vă ajuta să creați cabinetul la care visați!

LENTILE MONOFOCALE

Satisfacția vederii clare și a confortului maxim

Modelele noastre de lentile monofocale au fost perfecționate cu inovații recente. Prescripțiile sunt calculate individual și sunt produse cu ajutorul tehnologiilor noastre FreeForm punct cu punct. Dat fiind că fiecare pixel de pe suprafața lentilelor are o valoare proprie de calcul, fiecare prescripție poate fi prelucrată în lentilă în mod individual. Rezultatul? Le puteți oferi pacienților o precizie perfectă și o performanță vizuală remarcabilă. 

LENTILE PENTRU INTERIOR

Instrumente adecvate pentru o vedere clară

Tot mai mulți oameni își petrec majoritatea timpului cu activități vizuale, la distanțe mici sau medii. Răspundeți nevoilor pacienților dumneavoastră cu lentile pentru interior special concepute pentru a le oferi un confort vizual superior. Ajutați-i să realizeze sarcini detaliate complete, în imediata apropiere, fără efort

LENTILE FOTOCROMATICE

Simțiți diferența cu lentilele reactive la lumină

Lentilele reactive la lumină sunt concepute pentru un stil de viață activ. Deci, indiferent ce activități au pacienții, cu Sensity vor fi pregătiți.

Cele trei lentile unice (Sensity, Sensity Dark și Sensity Shine), sunt disponibile fiecare în trei culori distincte, se închid la culoare în aer liber, într-o atractivă nuanță asemeni lentilelor pentru ochelarii de soare categoria 3 și devin transparente la interior. Oferă protecție UV 100% și reduc excelent reflexiile!

LENTILE SPECIALE

Satisfaceți cele mai speciale nevoi cu lentile personalizate

În calitate de specialist din domeniul îngrijirii ochilor, știți că lentilele standard nu sunt destinate tuturor. Cu lentilele noastre speciale, le puteți oferi pacienților o soluție personalizată care acoperă spectrul complet de cerințe vizuale. De la lentilele specializate pentru sportivi până la lentilele pentru condus.

LENTILE PROGRESIVE

Armonia vizuală a vederii clare la orice distanță

Întrucât nevoile pacienților de a vedea și de a-și desfășura activitatea diferă, cu HOYA le puteți oferi lentilele progresive corecte. Datorită tehnologiei noastre premiate iD FreeForm și Binocular Eye Model, lentilele noastre Hoyalux iD (Hoyalux iD MySelf, Hoyalux iD MyStyle V+, Hoyalux iD LifeStyle 3, Balansis, Daynamic, Amplitude Plus) vă permit să oferiți o vedere personalizată pentru orice distanță.