Interoptik, producătorul autohton de lentile oftalmice de precizie înaltă.
Armonia dintre lentile, ramă și fizionomia ta!

LENTILE UNIFOCALE

Alege lentilele unifocale care ți se potrivesc, indiferent că ai nevoie de lentile pentru distanță sau doar pentru citit.

Portofoliul de lentile unifocale Interoptik cuprinde patru generații de lentile pentru uz general: Free, Perso, Relax și Unique. Diferența principală între ele este dată de mărimea câmpului vizual. Datorită tehnologiilor folosite în producţie, a tipurilor de design precum şi a gradului de individualizare obținem vedere clară până la marginea lentilei

De asemenea, puteți alege și din cele două tipuri de lentile pentru utilizări specifice, Drive pentru condus și Sport pentru rame curbate. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de domenii de fabricație (+18,00 dpt / – 20,00 dpt), indici de refracție ( 1.5, 1.6, 1.67 și 1.74) și materiale (incolore, fotocromatice și polarizate). Gama completă de lentile unifocale Interoptik acoperă toate necesităţile vizuale şi estetice. De asemenea, raportul preţ – performanţă este un criteriu important ce trebuie luat în calcul în alegerea lentilelor unifocale potrivite.

LENTILE PROGRESIVE​

Pentru o vedere optimă la toate distanțele folosește lentilele progresive de top produse de noi.

În funcţie de tehnologiile folosite în producție şi de gradul de individualizare, progresivele Interoptik se împart în mai multe generaţii. Cu ajutorul opticianului dumneavoastră, aveţi la dispoziţie patru tipuri de progresive Excelit de la Interoptik potrivite pentru orice situație:

  • FREE
  • PERSO
  • UNIQUE
  • UNIQUE 4K

Acestea vă oferă performanţe vizuale maxime şi confort în purtare nemaiatins până acum. Atunci când faceți sport puteți opta pentru Excelit Sport iar dacă doriți performanțe maxime atunci când șofați puteți alege Excelit Drive. Experimentaţi designul progresiv îmbunătăţit şi prelucrarea de înaltă precizie. Domeniile de producție sunt largi (+12,00 dpt / – 12,00 dpt) într-o gamă variata de indici de refracție (1.5, 1.6, 1.67 și 1.74) și materiale (incolore, fotocromatice sau polarizate).

LENTILE DEGRESIVE

Lucrezi mult la birou și lentilele progresive nu sunt de ajuns? Încearcă o pereche de lentile degresive pentru confort la aproape și intermediar.

Lentilele degresive Office de la Interoptik sunt destinate presbiopilor pentru vedere clară la aproape şi intermediar. Sunt recomandate tuturor clienţilor care nu doresc să fie limitaţi de caracteristicile ochelarilor pentru aproape standard, oferind confort vizual la distanţă mică şi medie. Lentilele Office sunt disponibile în patru generații, în funcție de performanțe: Free, Perso, Unique și Unique 4K.

Față de lentilele progresive, Office oferă zone vizuale mai mari la aproape şi intermediar şi adâncime spaţială mult mai mare decât lentilele unifocale pentru citit. Cele trei variante Book, PC și Room reprezintă soluția optimă pentru orice utilizare. Domeniile de producție sunt largi (+ 8,00 dpt / – 8,00 dpt) într-o gamă variată de indici. 

LENTILE BIFOCALE

Alege lentilele unifocale care ți se potrivesc, indiferent că ai nevoie de lentile pentru distanță sau doar pentru citit.

Lentilele bifocale sunt soluția pentru cei care preferă varianta cu două lentile monofocale într-una singură. Ca și tipuri constructive există cele clasice cu pastilă vizibilă și cele produse Free Form, fara segment de adiție vizibil. Cele clasice sunt disponibile în patru variante de segment de adiție:

  • Bifocal Optim FT28 (Flat Top cu mărimea segmentului de 28) au segmentul pentru aproape semi-rotund și partea de trecere este dreaptă. Lățimea maximă a segmentului de aproape este de 28 de mm.
  • Bifocal Optim R24 (Segment rotund cu mărimea de 24 mm) au segmentul pentru aproape perfect rotund, diametrul de 24 mm
  • Bifocal Optim R28 (Segment rotund cu mărimea de 28 mm) au segmentul pentru aproape perfect rotund, diametrul de 28 mm
  • Bifocal Optim Executive (Segment de adiție mare, pe jumătatea inferioară a lentilei) zona de aproape foarte generoasă însă cu trecere vizibilă

Cele moderne sunt fără segment de adiție vizibil:

  • Bifocal Optim Smart este lentila bifocală fără pastilă și cu trecerea invizibilă. Sunt lentile bifocale moderne, prelucrate Free Form cu o trecere invizibilă graduală de la distanţă la aproape. Nu au segment de adiție vizibil. Acestea garantează o vedere confortabilă fără distorsiuni ale liniei de divizare, specifică lentilelor bifocale convenţionale, o adaptare mai rapidă și sunt mult mai estetice.