LENTILELE DE CONTACT JOHNSON
Vrei sa fii liber, confortabil si activ toate in timp ce ai o vedere perfecta? Lentilele de contact te ajuta sa faci asta!

Vedere Clara

Ofera-ti o vedere clara pentru tot restul vietii!

PENTRU TINE ȘI FAMILIA TA!

Libertate de mișcare cu lentile de contact

Pentru o vedere optimă folosește lentilele de contact produse de noi.

Nu o  mai ai probleme de acum  o  îți pierzi ochelarii, nu o  mai fie nevoie ți pui ochelarii pentru a conduce, iar când mergi în vacanță și vrei  te plimbi pe plajă, nu intri în apă cu ei. Cu lentilele de contact ai libertatea de mișcare.

Păstrați un aspect natural

Lentilele de contact păstrează un aspect natural, sunt o soluție excelentă pentru persoanele care doresc un tratament simplu și eficient. Aceste lentile sunt realizate din materiale biocompatibile, care permit păstrarea unui aspect natural al ochilor și a culorii acestora.

Lentilele de contact sunt o piesă importantă în orice look.

 ne imaginăm  ai ocazia  participi la cel mai important eveniment de până acum. Trebuie să porți ochelarii de vedere? De acum nu mai este nevoie, lentilele de vedere îți oferă un aspect natural și de invidiat.

Concentrare maximă!

Cu lentilele de contact JOHNSON poți rămâne concentrat la ceea ce vedeți pe ecran, acestea beneficiază de tehnologia de hidratare continuă

Unde mi-am lasat ochelarii?

De acum nu trebuie sa îți mai faci griji in legătura cu ochelarii, nu o sa ii mai uiți acasa pentru ca nu o sa mai ai nevoie de ei, iar lentilele nu trebuie sa le mai ștergi

Contactati aici specialistul cel mai apropiat de dvs.

Detalii produs:

Deoarece se întâmplă atât de multe într-o singură zi, ACUVUE® OASYS 1-Day vă ajută să faceți față zilelor grele. Lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day sunt proiectate cu tehnologia HydraLuxe™ care funcționează împreună cu filmul lacrimal al ochiului pentru a ajuta la reducerea oboselii ochilor și pentru a oferi performanțe excepționale în confort, viziune și manevrabilitate în zilele solicitante.

ACUVUE OASYS 1-DAY with HYDRALUXE

Produse disponibile