Lentile Ochelari

Lentile VERDE GRAFIT

Acum puteti alege o culoare la moda pentru lentilele de corectie pe care le purtati zi de zi. Verdele grafit foloseste o tehnologie patentata pentru a va oferi o vedere mai aproape de cea naturala si o percepere mai buna a culorilor.

  • Se coloreaza rapid la exterior, asigura confortul visual oferit de ochelarii de soare.
  • Reactioneaza rapid la lumina exterioara diminuata, ofera culoare intermediara astfel incat confortul visual este maxim.
  • Revin rapid la transparenta in interior. 9 purtatori din 10 sunt multumiti.

Lentile POLARIZANTE

Atunci cand razele soarelui se reflecta pe o suprafata plana (sosea, parbriz, apa, zapada, gheata), provoaca o lumina orbitoare care perturba vederea: e vorba de polarizarea luminii.
Lentilele Polarizante sunt ideale pentru sofat, sporturi nautice, pescuit si activitati in aer liber, pentru ca reduce efectul neplacut de orbire momentana cauzata de reflexie. Imbunatateste perceperea contrastelor si a culorilor si in plus creste profunzimea campului vizual.

  • Vedere fara reflexii
  • Imagini clare
  • Culori naturale
  • Oboseala redusa la nivelul ochilor
  • 100% protective contra razelor UV400

Lentile FILTRU PC

Cea mai recenta inovatie – ofera o mai buna protective pt sanantatea ochilor. Razele UV periculoase si lumina albastra-violet sunt filtrate, in timp ce lumina utila este lasata sa treaca.

Lentile ORGANICE

Sunt cu pana la 50% mai usoare decat lentilele minerale, ofera protectie impotriva radiatiilor UV, sunt rezistente la socuri (nu se sparg) si se pot monta pe orice rama; prin tratamente de durificare ele isi maresc rezistenta la zgarieturi.

 

Lentile FOTOCROMATICE

Ofera cea mai buna protective UV ,ceea ce inseamna ca ochii purtatorilor sunt de 25 de ori mai protejati decat fara aceste lentile. Aceste lentile sunt incolore in spatii inchise si se adapteaza foarte rapid la schimbarea conditiilor de iluminat.

 

Lentile PROGRESIVE

In 1959 a fost creata prima lentila progresiva si a devenit cea mai frecventa prescrisa in intreaga lume, imbunatatind vederea. Asigura vederea clara la orice distanta (exista zona vederii la distanta, la semidistanta si pentru vederea de aproape), fara delimitare vizibila a acestor zone (estetice), nu tradeaza varsta purtatorului si se pot monta pe orice rama oferind o mare libertate de miscare.

 

Programează-te ACUM pentru a beneficia de oferta Clarfon Optica Medicală!