Sensity

Reacție reversibilă rapidă. Vedere mai clară

Cu lentilele fotocromice Sensity reactive la lumină, le puteți oferi pacienților confort și versatilitate. Acum, Sensity oferă beneficii suplimentare, tehnologie îmbunătățită și caracteristici superioare, fiind totodată, extrem de transparente la interior.

Sensity se închid la culoare până la o nuanță atrăgătoare, asemeni lentilelor pentru ochelarii de soare categoria 3 și revin la starea inițială mai rapid, oferind o protecție de 100% în orice condiții de luminozitate. Oferiți-le pacienților confort vizual, indiferent de climă, anotimp sau stilul de viață.

Sensity Dark

Performanță și protecție suplimentară

Ciclism, pescuit, șofat, golf, atletism – lentilele Sensity Dark sunt perfecte atunci când petreceți mult timp în aer liber. Lentilele se închid foarte bine la culoare afară, ca reacție la razele UV și la lumina vizibilă. Aceasta înseamnă că atunci când sunteți expuși unei lumini foarte puternice sau unor temperaturi foarte ridicate, lentilele Sensity Dark asigură confortul maxim. Se închid la culoare chiar și în spatele parbrizului. Și cel mai spectaculos lucru: lentilele redevin rapid pe deplin transparente la interior.

Sensity Shine

O alternativă reală la lentilele de soare

Căutați un nou tip de lentilă de soare care este în același timp funcțională și la modă? Sensity Shine oferă mai mult; lentilele întruchipează evoluția ochelarilor de soare.

Acestea asigură un aspect exclusivist datorită unui tratament cu efect de oglindă, care se intensifică la lumina, dar este în același timp subtil în condiții de interior. Lentilele oferă de asemenea un efect suplimentar de închidere a culorii în condiții de exterior.

Sensity Shine sunt perfecte pentru purtătorii atrași de lentile în tendințele modei și ale tehnologiei.