ochelari de vedere

Sync III

Ochi relaxați într-o lume digitală

Pacienții dumneavoastră se plâng că au ochii obosiți și nu mai văd bine din cauză că petrec prea mult timp în fața ecranului computerului? Oferiți-le puterea relaxantă a lentilelor monofocale HOYA optimizate, din cea de-a treia generație, concepute special pentru a atenua suprasolicitarea digitală a ochilor. Este soluția ideală pentru purtătorii cu vârsta între 13 și 45 de ani care petrec cel puțin două ore pe zi concentrați asupra ecranelor digitale. Aceste lentile sunt la fel de benefice pentru persoanele desfășoară orice sarcină care implică vederea de aproape.

Nulux Identity V+

Adaptate la stilul individual al clientului

Personalizată în funcție de stilul fiecărui client, de rama aleasă și de condițiile de purtare, această lentilă remarcabilă promovează vederea focalizată în toate direcțiile și o claritate vizuală excelentă. Cercetările extinse și cele mai recente informații tehnologice au dus la crearea unei lentile monofocale personalizate.

Nulux TrueForm

Îmbunătățirea acuității și performanței vizuale

Lentilele Nulux sunt fabricate folosind tehnologia noastră punct-la-punct FreeForm. Aceasta înseamnă că fiecare lentilă prescrisă este calculată și produsă individual, îmbunătățind acuitatea și performanța vizuală.