Hoyalux iD WorkStyle 3

Confort vizual nu numai la serviciu

Dacă aveți pacienți care suferă de suprasolicitare și oboseală a ochilor la locul de muncă, lentilele pentru interior premium pot contribui la atenuarea acestor simptome. Adaptate la condițiile individuale de lucru și de purtare, oferind confort vizual îmbunătățit și postură ergonomică la distanțe mici și medii.

Hoyalux WorkStyle Business

Soluțiile noastre pentru lentilele de interior pot fi adaptate nevoilor fiecărei persoane care le poartă. Oferim două opțiuni de distanță, specificate pentru distanța vizuală relevantă pe care o solicită un pacient. De la sarcini specializate până la hobby-uri și profesii, lentilele noastre profesionale personalizate pot ține cont de parametrii individuali ai pacientului. În calitate de specialist în domeniul îngrijirii ochilor, puteți asigura poziția exactă de purtare a ramei, oferind o vedere optimă. 

Hoyalux WorkSmart Room

Dacă pacientul poartă lentile progresive, dar petrece foarte mult timp lucrând la computer sau desfășurând activități migăloase, Hoyalux WorkSmart Room poate oferi o percepție vizuală mai bună și un confort sporit.  Vă poate ajuta să mutați privirea fără efort de la ecranul computerului la tastatură, având totodată o imagine de ansamblu a  biroului pe parcursul întregii zile. Oferiți-le instrumentele perfecte pentru o vedere perfectă cu lentilele profesionale Hoya.

SUPEREADER

O alternativă avansată la ochelarii de citit

Oferiți-le pacienților un ajutor pentru vederea de aproape și o profunzime mai bună decât a ochelarilor de citit obișnuiți. Este soluția ideală pentru persoanele care citesc multe cărți sau folosesc intensiv dispozitive digitale pentru a citi. Lentilele SUPEREADER sunt ideale și pentru pacienții care poartă lentile progresive, dar petrec multe ore cu activități care solicită ochii.