Hoyalux iD MySelf

O lentilă progresivă personalizată, pentru claritate la orice distanță.

Lentile progresive care sunt personalizate în funcție de nevoile pacientului, pentru o vedere clară la orice distanță.

Trăim într-o lume plină de dispozitive digitale și, cu toate că iubim confortul și internetul, faptul că avem ecranul foarte aproape de ochi poate reprezenta o adevărată problemă: trecem de la laptop la telefonul mobil și de la televizor înapoi la laptop. Și, în afară de ecrane, mai sunt multe altele de privit.

Lentilele progresive Hoyalux iD MySelf le permit purtătorilor să își mute ușor privirea de la apropiere la depărtare și înapoi, deoarece fiecare lentilă este personalizată pentru fiecare pacient în parte.

Hoyalux iD MyStyle V+

O lentilă progresivă personalizată pentru claritate și focalizare constantă.

Oamenii nu sunt creați standard. Ochii fiecărei persoane sunt unici. Stilul de viață și activitățile pe care le desfășurăm determină și modelul ideal al lentilelor noastre progresive.

Hoyalux iD MyStyle V+ este o lentilă progresivă care utilizează tehnologia Binocular Harmonization pentru a asigura corecția adecvată în fiecare punct al lentilei, vederea și focalizarea fiind clare instantaneu. De asemenea, folosește HOYA iDentifier pentru a vă permite să personalizați fiecare lentilă și pentru a asigura o vedere stabilă pentru nevoile personale ale fiecărui pacient.

Hoyalux iD LifeStyle 3

Lentile progresive pur și simplu remarcabile

Dacă doriți ca lentilele să răspundă la problemele de vedere de actuale și să se potrivească stilului de viață al clienților dumneavoastră, nu mai căutați. Lentilele LifeStyle 3 sunt prevăzute cu tehnologii premium pentru focalizare precisă și fără efort. Pentru dumneavoastră, specialiștii din domeniul îngrijirii ochilor, cele trei variante de design sunt ușor de recomandat. Acestea nu necesită proceduri extinse de consultare și oferă rate excelente de adaptare și de satisfacție.

Balansis

Tehnologie avansată pentru vedere confortabilă

Puneți tehnologiile avansate la dispoziția mai multor purtători de ochelari oferind lentilele progresive Balansis. Încorporând tehnologiile inovatoare HOYA, lentilele Balansis oferă un confort vizual excelent, permițându-le clienților să obțină cele mai bune performanțe când își desfășoară activitățile zilnice, la orice distanță. Purtătorul va beneficia de o tranziție naturală la zonele vizuale apropiate, pentru o focalizare imediată asupra numeroaselor dispozitive digitale pe care le folosește în timpul activităților cotidiene. Cu lentilele Balansis, le puteți oferi pacienților un camp visual larg, clar și stabil și o vedere stabilă atunci când se deplasează sau la urcatul și coborâtul scărilor.

Daynamic

O viziune mai largă pentru un public mai larg

HOYA Daynamic este o lentilă progresivă cu un design progresiv pe toată partea din spate, astfel încât asigură un câmp vizual mai larg. Oferă o vedere clară la orice distanță, fiind o optimizare ideală față de lentilele cu progresie doar pe suprafața frontală și cele convenționale. Prin urmare, pacienții beneficiază de mai mult confort decât în cazul ochelarilor de citit sau al lentilelor progresive standard.

Amplitude Plus

Pentru o tranziție lină de la aproape la departe

Amplitude Plus este lentila progresivă HOYA superioară, care oferă câmpuri vizuale mai largi și o putere precisă chiar și în zona periferică, comparativ cu lentilele progresive convenționale. Amplitude Plus asigură o tranziție ușoară de la o distanță la alta pentru toți purtătorii de ochelari.