Stimate Colaborator,

Dorim să venim către dumneavoastră cu o propunere personalizată pentru servicii de optică medicală/ochelari de vedere.

Propunem o ofertă preferențială ce garantează un discount special comparativ cu ofertele standard pe care le veți regăsi în piață.

Această ofertă este special creată pentru angajații companiei/organizației pe care o reprezentați și vă oferă urmatoarele beneficii:

-50% la rame
-30% la lentile
Testarea Gratuită a Vederii

Atenție:

Pentru a beneficia de aceste condiții prefereniale, este necesară completarea voucherului atașat (sau printați acest email și completați pe voucher)

Voucherul este transferabil și către prieteni/familie.

Puteți beneficia de serviciile Clarfon Optică Medicală în 10 puncte de lucru: București – (Militari, Ștefan cel Mare, Cora Pantelimon, Grivița, Șos. Olteniței), Târgoviște, Galați, Târgu Mureș, Baia Mare, Arad, Timișoara.

Detalii complete în vederea programării:

https://clarfon-optica.ro/solicita-o-programare/

Ne asiguram întotdeauna că pacienții vor primi o atenție specială și cele mai bune servicii oferite de către colegii nostri, optometriști cu experiență.

În cabinetele noastre veți regăsi o gamă largă de rame ochelari de vedere, atât din categoria de buget cât și branduri cunoscute în piață.

În același timp colaborăm cu cei mai cunoscuți furnizori de lentile ochelari (Essilor, Hoya, Interoptik, Rhein), pentru a ne asigura că produsul este cât mai bine personalizat pacientului.

Clarfon S.A. deține de asemenea o rețea de 60 de cabinete de protezare auditivă la nivel național. Dacă este de interes, putem veni către dumneavoastră și cu o ofertă personalizată pentru aparate auditive.

https://www.clarfon.ro/

Pentru detalii suplimentare/feedback ne puteți contacta.                            

Cu respect,
Echipa Clarfon, 031.9111, contact@clarfon.ro